CRBL caută fete hot cu potenţial «Hey mama!» pentru noul sau clip

31 mai 2011 11:58   Actualitate
Ultima actualizare:

CRBL le promite fanilor săi o vară super fierbinte! Artistul, care tocmai a lansat piesă "Hey mamă!", realizată la studiourile Hahaha Production, vrea să îşi facă şi videoclip, dar nu oricum ci cu cele mai hot posterioare din România, care încă nu au fost afişate în lumina reflectoarelor. 

Ultima zi de mai este prima zi de concurs, când CRBL da adunarea şi cheamă la apel toate feţele posesoare de forme apetisante. Departe de el gândurile ascunse sau murdare! Scopul este unul cât se poate de serios: caută fete frumoase care urmează să apăra în videoclipul piesei sale şi în campania de promovare a acestuia. Artistul da startul la înscrieri din 31 mai şi, pînă pe 10 iunie, toate doritoarele pot dovedi prin fotografii postate pe www.crbl.ro că sînt cu adevărat a€œHey mamă!”. 

   "Daca Profm a lansat campania cu <Silicoane pentru fane> mă bucur că mi-a rămas şi mie o parte atractivă de <exploatat> pentru clipul meu. Ideea mi s-a concretizat în minte când am aflat că în această perioadă s-au împlinit 65 de ani de la invenţia bikinilor. Şi eu spun că este o invenţie ce merită apreciată la adevărată ei valoare. Numai bună pentru Hey mamă!", spune CRBL.

Artistul recunoaşte totuşi că nu e chiar de capul lui sau mai prA©cis că nu are nicio şansa să îşi facă de cap, pentru că unul dintre juraţii implicaţi în alegerea feţelor este nimeni altă decît Elena, soţia lui. El că el, dar cu siguranţă fanii săi au promisiunea unei veri fierbinţi odată cu lansarea clipului.

Fetele care se gândesc să încerce trebuie să ştie că din 11 până pe 16 iunie vor fi votate pe site, iar imediat în ziua următoare sunt anunţate cele 20 finaliste. Acestea vor participă pe data 19 iunie la un super eveniment cum numai CRBL putea să gândească: piscină, soare, muzică bună şi multă distracţie. Doar 10 vor fi alese să îi înfrumuseţeze videoclipul lui CRBL. Începând de astăzi, detaliile concursului sînt afişate pe www.crbl.ro.

Mai multe