Crima care a zguduit America! Un dansator de la Cirque du Soleil şi-a dezmembrat iubita şi a îngropat-o în ciment

12 mai 2014 12:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Un dansator de la Cirque du Soleil e judecat pentru că şi-a ucis iubita în 2010, iar apoi a dezmembrat-o şi a îngropat-o în ciment.

Jason Omar Griffith, în vârstă de 35 de ani, ar fi sugrumat-o pe Deborah Flores Narvez cu o pungă de plastic, iar apoi a încercat să scape de cadavru cu ajutorul colegului său de apartament.

O martoră, Kalae Casorso, a declarat în cadrul procesului că bărbatul i-a spus că rămăşiţele iubitei se află într-o cadă de ciment. Femeia susţine că nu a mers la poliţie de teamă să nu aibă aceeaşi soartă ca dansatoarea de cabaret.

Conform lui Casorso, când l-a întrebat ce e cu cadă respectivă, el i-a spus simplu. "E Debbie".

În plus, cei doi aveau o relaţie violentă, iar Flores le povestea tuturor că e gravidă, înainte să dispară.

Dansatorul Cirque du Soleil, care făcea parte dintr-un spectacol din Las Vegas, susţine că nu e vinovat de crimă şi că doar s-a apărat. Avocatul lui a declarat că bărbatului îi era frică de iubita sa, care era deosebit de violentă şi îl ameninţase de mai multe ori. 

Crima, care a avut loc în decembrie 2010, a început ca un simplu caz de persoană dispărută. Conform unei prietene de-a lui Flores, femeia s-a dus într-o zi la iubitul său acasă şi nu s-a mai întors.

Corpul ei, aflat într-un stadiu avansat de descompunere şi dezmembrat, a fost descoperit după mai multe săptămâni într-o cadă de ciment.

Procurorii au reuşit să dea de cap cazului după ce i-au făcut o ofertă colegului de apartament al lui Griffin, iar acesta a povestit că a plecat din casă în momentul în care bărbatul a început să o strângă de gât pe Flores. Când s-a întors, a găsit-o moartă. Apoi l-a ajutat pe dansator să scape de cadavru.

Mai multe