Criminala de la Medicină: "M-am prostituat pentru a plăti şpaga la examene"

5 martie 2010 9:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Reporterii Adevărul de Seară Timişoara, care sunt în sala de judecată şi asistă la audieri au transmis că studenta Carmen Bejan a explicat judecătorului cum a ajuns să se prostitueze.

ORA 11.15: "Îmi pare rău pentru tot!"

Carmen Bejan a spus, izbucnind în lacrimi, că regretă din tot sufletul cele întâmplate. "Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat în ziua respectivă şi pentru familiile distruse. Îmi pare foarte rău că victima a decedat", a spus Carmen izbucnind în lacrimi. "Nu mă simt vinovată de omor, ci de faptul că nu am anunţat autorităţile", a mai spus fata, după care a relatat şi cum l-a cunoscut pe Trifu Schrot. "Victima m-a abordat şi mi-a spus că mă poate ajuta cu bani. Eu nu m-am plâns lui  că am probleme cu banii, dar cum banii fac totul, probabil că din acest motiv m-a abordat", a mai declarat Carmen Bejan.

ORA 10.40: „Este primul bărbat din viaţa mea"

L-am iubit mult pe Sergiu. Ştiţi cum este un bărbat pentru o femeie, dacă este primul bărbat din viaţa ei. M-a convins să mă prostituez pentru a putea să plătesc la exemene şi pentru ca el să-şi cumpere maşină", a spus Carmen magistratului care îi va decide soarta la finalul procesului. Carmen a mai povestit că victima, Trifu Schrot, a acostat-o pe Podul din Piaţa Maria şi că aşa s-au cunoscut cei doi.

„Sergiu a băgat cuţitul"

Carmen a descris şi varianta ei cu privite la crimă. „Ne-am înţeles cu victima şi apoi ne-am dus în camera de cămin" a spus Carmen. Fata a povestit că înainte de actul sexual i-a cerut lui Trifu să arate banii şi că acesta a refuzat, moment în care ea a ţipat la Sergiu FLorea, care era afară. „A intrat în cameră şi l-a bătut pe Trifu", a mai explicat Carmen. Aceasta susţine că  Sergiu este cel care l-a înjunghiat pe Trifu. „Sergiu n-a tranşat singur. Sergiu mi-a cerut să ţin mâna pe el. Amândoi am cărat cadavrul la maşină. Eu am cărat un picior şi Sergiu restul", a spus Carmen.

Mai multe