Crina Matei, vrăjită de tocăniţa lui Adi! FOTO

26 noiembrie 2010 17:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Aproape că s-au lins cu toţii pe degete din cauza tocăniţei ardeleneşti pregătită de cunoscutul bucătar-blogger Adi Hădean şi servită clienţilor de actriţa Crina Matei.

Vezi şi:

Crina Matei şi bucătarul Adi Hădean la Serile «Din inimă»

Uite cum a fost la petrecerea «Din inimă pentru copii»! FOTO

Americanu’ şi «Careul de dame» la Serile «Din inimă»

Cine a ratat Seara „Din inimă pentru copii" din această joi, de la restaurantul Riviera (www.restaurantriviera.ro), a ratat mai multe:

întâlnirea cu o actriţă frumoasă, mâncarea dumnezeiască a lui Adi Hadean, servită de el însuşi, dar şi întâlnirea cu mulţi bloggeri.

Ana Birchall cu soţul ei englez, Martin (foto: Ionel Puică)

Crina a avut cam multă treabă, fiindcă a tot alergat de la o masă la alta, dar totuşi, atunci când clujeanul Adi Hădean a anunţat că tocăniţa de viţel e gata şi poate fi adusă la masă, actriţa a cerut şi ea „pauză".

A mâncat tot-tot, exact ca şi ceilalţi veniţi în local special pentru reţeta pregătită de Adi şi a lăudat continuu minunăţia din farfurie.

Martin, soţul Anei Birchall, englez pursânge, nu s-a încumetat la mămăliguţa de lângă tocăniţă, aşa că a comandat o ciorbă de burtă şi un platou „Riviera", cu tot felul de fripturi.

Porţiile de mâncare pregătite de Adi Hădean au fost extrem de apreciate (foto: Ionel Puică

Ana Birchall nu a lipsit de la Seara de joi fiindcă e una din persoanele care l-au ajutat şi continuă să-l susţină pe Bogdănel Anton, băieţelul pentru care Crina şi Adi au muncit la „Riviera".

Suma pe care o vom primi de la local pentru băieţel este de 3.000 de lei, dar vom face tot posibilul ca Bogdănel să aibă cei 12.500 de euro pentru o „mână bionică".

Vezi aici GALERIE FOTO

Mai multe