Cristea, nu-ţi mai ajunge Bianca?

22 noiembrie 2011 16:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi în stânga şi în dreapta pozează ca fiind îndrăgostit lulea de Bianca Drăguşanu, lui Adrian Cristea în fug ochii în continuare şi după alte femei. Cea pe care a pus ochii este un superb fotomodel, Eleni Corfiate.

Senzuala brunetă Eleni Corfiate, care a apărut pe ultima copertă a revistei FHM, i-a căzut cu tronc fotbalistului Adrian Cristea. Aceasta a mărturisit pentru Click! că mijlocaşul Universităţii Cluj o abordează insistent pe Facebook.

"Imediat după apariţia pe piaţă a revistei, am început să primesc mesaje şi să fiu abordată pe chat-ul Facebook de un fotbalist. Acest bărbat din prima mi-a vorbit despre sex, de fapt numai despre asta vorbea. Şi-a dorit mai multe întâlniri cu mine, deşi eu i-am explicat că am o relaţie stabilă", a declarat Eleni.

Tânăra de 26 de ani, originară din Brăila, a continuat dezvăluirile cu privire la insistenţa cu care Cristea o aborda, dar şi faptul că acesta nu dorea să-şi strice relaţia cu Bianca.

Eleni Corfiate face furori cu pictorialele în care apare cu sânii goi, în poziţii foarte sexy

"Când m-a contactat pe Facebook, mi-a zis că e logodit cu Bi, dar că vrea să mă cunoască. Fotbalistul ăsta e logodit cu o mare divă a showbizului românesc, Bianca Drăguşanu. Mi-a sugerat să fiu discretă şi să nu fac rahaturi prin presă", a mai spus Eleni.

Deşi n-a dat curs invitaţiilor lui Cristea, Eleni Corfiate îl consideră pe «Prinţ» un bărbat interesant, însă doar atât.

"Mie îmi place de Cristi Chivu. E un bărbat cu capul pe umeri", a încheiat top-modelul.

Sunt de un an și jumătate împreună

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu formează un cuplu de la începutul anului trecut, dar de-a lungul timpului s-au certat de câteva ori. Ei s-au logodit însă în august şi au stabilit ca la anul să facă nuntă, naş urmând a le fi chiar patronul echipei Universităţii Cluj, Florian Walter.

Ca şi cadou de nuntă, el le-a promis acestora o excursie pe o insulă exotică.

Scandal cu Bote

Bianca are probleme şi cu fostul ei iubit, Cătălin Botezatu. Invitat la „Un show păcătos" (Antena 1) de luni seară, acesta i-a aruncat vorbe grele Biancăi Drăguşanu, după ce aceasta l-a tras la răspundere că îşi permite să vorbească despre ea.

"Nu ştiu cine ești tu în viaţa mea în acest moment, ca să comentezi despre mine", i-a atras atenţia asistenta tv. "Dacă mă invită Bianca la nuntă şi voi fi disponibil, merg. Dacă vrea să-i fac rochia de mireasă, i-o fac şi nu-i iau bani", ne-a declarat Cătălin Botezatu.

Eleni face Kempo

Absolventă de Jurnalism, Eleni, originară din Brăila, s-a apucat de Kempo pentru că atunci când avea 14 ani a avut parte de un eveniment traumatizant.

"Eram în scara unui bloc când uin bărbat m-a atacat şi m-a pus la pământ. A fost îngrozitor şi tocmai de aceea vreau să ştiu să mă apăr", a declarat Eleni, care ia lecţii de kempo de la campionul mondial Aurel Pirtea.

Mai citește:

Uite ce a lăsat Adrian Cristea pentru «păcătoasa» Bianca!

Cristea şi Bianca vor fi năşiţi de Florian Walter

Becali: «Eu îl iau pe Cristea, dar să-i facă Bianca program. Doar o dată pe săptămână are voie UE!»

Mai multe