Cristi Brancu: «Moni e un personaj ultratoxic: poate cel mai murdar model creat de România acestor ani»

30 septembrie 2011 14:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Cristi Brancu a lansat un atac foarte dur la adresa întregii familii Gabor  şi a Monicăi, în special.

Realizatorul emisiunii „Agentul VIP” de la Antena 2 susţine că familia Gabor este cea mai neruşinată din România. „Când ursitoarele au dorit să răspândească prin lume sămânţa de neruşinare sortită omenirii, s-a produs un accident. S-au împiedicat lângă Bacău şi au deşertat un sac întreg! Nu am văzut, în 20 de ani de presa mondenă, o familie INTREAGĂ care sa fie complet lipsită de jenă, precum familia Gabor”, scrie Cristi Brancu, pe blogul personal.

Cât despre „celebra Monica”, prezentatorul TV spune că este „un personaj ultratoxic: poate cel mai murdar model creat de România acestor ani”.

„Săracul Iri – spune că i-a ţinut loc de iubit, tată şi cont în bancă! Teatrul prostirii lui a fost bine jucat, dar el poate lua Oscar pentru rol secundar! Moni nu l-a iubit niciodată! Copilul e doar un instrument! Aşa de tare s-a bătut pentru Irina, lipindu-i năsucul de poarta de la Izvorani, că acum o doare fix în spate de viata copilului. Moni a vrut să-l scuture de bani pe tata şi ceva, ceva a reuşit. Moni e un personaj ultratoxic: poate cel mai murdar model creat de România acestor ani. Mai remarcaţi, doar, măiestria cu care îşi învaţă sora să-l minta pe Bădălău ca are un shooting la Miami. În pat la bulgar”, mai scrie Brancu.

Citeşte şi:

Tatăl Monicăi Gabor: «S-a logodit cu chinezul şi este însărcinată»

Monica Gabor a uitat-o pe Irina de când e gravidă! N-a mai sunat-o deloc - VIDEO

EXCLUSIV! Ramona Gabor, sărut pătimaş cu bulgarul. Avem dovada!

EXCLUSIV! Gabi Bădălău: «Dacă Ramona e o stricată, ce să fac?»

Mai multe