Cristi şi Adelina, invitaţi de onoare la nuntă - FOTO/VIDEO

18 iulie 2010 17:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Ceremonia religioasă a avut loc la Castelnuovo Berardegna, un superb orăşel din zona Toscanei, la nouă km de Siena. La petrecerea de la Castel Monastero au luat parte 260 de invitaţi.

Căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, a venit la ceremonie însoţit de soţia sa Adelina, însărcinată în cinci luni. Cei doi au purtat ţinute casual-elegant.

Vezi mai multe poze pe Click! MediaCenter

Adelina a ales o rochie mov închis, sexy, care lăsa să se vadă burtica. Cristi a făcut senzaţie cu un sacou crem, ultima fiţă în materie de modă."Nu a fost o ceremonie obişnuită, ci mai degrabă un reality-show plin de efecte speciale", este descrierea făcută nunţii lui Wesley Sneijder de cotidianul italian "La Stampa".

Purtând un costum bleu deschis lucios, mirele şi-a făcut intrarea în faţa bisericii "Santi Giusto e Clemente", din localitatea toscană Castelnuovo Berardegna, într-un Rolls Royce de epocă alb.

Cinci minute mai târziu a apărut şi aleasa lui Sneijder, modelul Yolanthe Cabau van Kasbergen. Aceasta a coborât dintr-o caleaşcă trasă de patru cai albi pursânge spanioli.

Drumul spre biserică a fost decorat cu tone de flori aduse special din Olanda, printre care nu mai puţin de 20.000 de trandafiri albi.

S-au purtat culori deschise

După ceremonia religioasă, cei 260 de invitaţi, printre care s-au aflat colegii lui Sneijder de la Inter, Chivu, Muntari şi Cordoba, însoţiţi de soţii, Rafael şi Sylvie van der Vaart şi fostul mare internaţional batav Patrick Kluivert, au mers la petrecerea de la Castel Monastero, un complex de lux cu 75 de camere.

Deşi Sneijder a cerut în mod expres ca invitaţii să poarte culori vii şi deschise, familia Chivu a optat pentru o vestimentaţie ceva mai sobră, aspect notat şi de „Gazzetta dello Sport". Adelina a purtat o rochie mov închis, în timp ce Cristi şi-a asortat sacoul crem deschis cu o pereche de pantaloni gri.

 A fost adus special un maestru bucătar din Olanda şi unul din Italia, pe meniu figurând preparate specifice bucătăriei locale toscane, dar şi a celei basce. Dintre preparatele servite de Chivu la nunta lui Sneijder nu au lipsit aşadar brânzeturile fine italeneşti, fructele de mare sau marmitako, o tocană de cartofi cu ton sau somon, specifică Ţării Bascilor.

Wesley şi Yolanthe şi-au oficializat relaţia de mai puţin de un an, după ce fotbalistul şi-a părăsit fosta soţie

Mai multe