Cristian Boureanu: «Multă lume uită că eu şi Valentina am plecat de la nimic»

10 octombrie 2013 14:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi s-a scris că Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au probleme cu banii şi sunt afectaţi de pierderea unor terenuri, cuplul spune că au trecut fără nicio problemă peste ce s-a întâmplat.

Cristian Boureanu a ţinut să sublinieze că sunt banii lui, nu ai Valentinei. Mai mult, având în vedere că niciunul dintre ei nu provine din familii cu bani şi a trecut şi prin perioade când nu aveau mulţi bani,  nu vede pierderea ca pe un capăt de ţară

"Pentru mine e o afacere. Eu am investit în terenuri, nu Valentina. Normal că ne-a afectat, nu stau să caut cu cât, sunt pe declaraţia de avere. Sunt lucruri care se întâmplă de foarte multe ori. Multă lume uită, eu am locuit în Drumul Taberei , se vedea câmpul cu porumb, Valentina locuia în Militari unde şi acum se vede porumbul. Am pornit de la nimic, am vândut ziare. Nu e bine să uiţi de unde ai plecat, nu am fost niciodată foarte bogaţi. Mie mi-a plăcut şi să stau pe plajă cu zece lei şi în sacul de dormit şi când am stat la hoteluri de cinci stele", a spus politicianul pentru "Poveştiri adevărate".

Cât despre tensiunile care ar exista în familie din cauza pierderii banilor, Valentina e categorică: "Nu suntem deloc tensionaţi în casă, le iau ca pe provocări ale vieţii". .

Mai multe