Cristina Şişcanu a încurcat salatele

5 noiembrie 2010 17:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Iubita lui Mădălin Ionescu şi-a etalat talentele de ospătăriţă, joi seara, la Restaurantul Riviera. Basarabeanca i-a vrăjit cu farmecul ei pe clienţii de la mese, ea reuşind să strângă 3.000 de lei pentru băieţelul care are nevoie de un transplant de ficat.

Joi seară, Cristina Şişcanu a părăsit pe fugă platourile emisiunii „Direct la ţintă” de la Kanal D, pentru a ajunge la restaurantul Riviera.

Iubita lui Mădălin Ionescu şi-a prins şorţul peste talia de viespe şi, cu zâmbetul pe buze, a început să ia conştiincioasă comenzile de la mese.

foto: Dorin Constanda

Aflată pentru prima dată în postura de chelneriţă, Cristina a avut emoţii mari, la una dintre mese încurcând salatele.

„N-am mai ştiut care e Bulgărească şi care e Riviera", a mărturisit fâstâcită iubita lui Mădălin.

Apoi, o sticlă mică de Cola i-a creat şi ea probleme Cristinei, care nu este prea obişnuită să mânuiască desfăcătorul de capace.

foto: Dorin Constanda

Farmecul personal al basarabencei a scos-o însă din toate încurcăturile, clienţii plecând până la urmă foarte mulţumiţi de prestaţia ei.

Cristina a reuşit să strângă 3.000 de lei, bani care îl vor ajuta pe băieţelul Siluan Bota să facă transplant de ficat în Germania.

Pentru acest bebeluş de opt luni s-au strâns 3.000 de lei la restaurantul Riviera.Siluan are nevoie de bani pentru transplant de ficat

Intră pe site-ul restaurantului Riviera din Bucureşti!

Mai multe