Cristina Spătar a adus ursitoare la botezul copilului!

14 februarie 2010 20:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Regina R&B şi soţul ei, Alin Ionescu, i-au făcut, sâmbătă, fiulului lor, Albert Cristian, în vârstă de patru luni, un botez demn de un prinţ la Palatul Ştirbey. Bebeluşul a stat şi el la petrecere - care i-a costat pe părinţi aproape 100.000 de euro - până la patru dimineaţa, fiind păzit non-stop de bodyguarzi.

Botezul lui Albert Cristian, băieţelul de patru luni al Cristinei şi al soţului ei, omul de afaceri Alin Ionescu, a uimit pe toată lumea prin fast şi opulenţă. Sfidând criza, părinţii micuţului au aruncat pur şi simplu cu banii, cheful de sâmbătă seară de la Palatul Ştirbey costându-i aproape 100.000 de euro.

Iată ursitoarele! (Foto: Agerpres)

Oamenii de ordine de la firma de bodyguarzi a lui Alin i-au păzit tot timpul pe invitaţi, de la Biserica Sfântul Nicolae, unde a avut loc slujba de creştinare, până la palat, iar micuţul a fost înconjurat non-stop de patru dintre cei mai fideli angajaţi ai soţului Cristinei.

Petrecerea s-a întins până dimineaţa, iar cei 300 de invitaţi s-au delectat cu un meniu de te lingeai pe degete, din care nu au lipsit sărmăluţele, peştele, trei feluri de friptură şi cu un tort cu cinci etaje din marţipan.

S-a dansat pe rupte mai ales pe muzică populară, responsabili cu buna dispoziţie fiind Steliana Sima, Constantin Enceanu, Petrică Mâţu Stoian şi orchestra lui Nicolae Botgros.

Printre cei care nu s-au dezlipit toată noaptea de ring s-au remarcat Andra şi Cătălin Măruţă, AnaMaria Ferenţ, venită fără partener la botez, şi Claudia de la Sexxy, cu noul ei iubit.

Singura care a stat toată seara pe scaun a fost Cristina Rus, care, fiind însărcinată, nu a putut dansa. De la chef, nu au lipsit nici vestitele ursitoare şi nici spectacolul de artificii.

La biserică, Albert Cristian a fost luat în braţe şi răsfăţat de părinţii săi.

Mai citeşte:

Băiatul Cristinei Spătar a urlat când a văzut apa

Cristina Spătar face botez de 2 miliarde

Cristina Spătar are ceasuri de 100.000 de euro

Cristina, răcită-cobză după vaccin

Cristina Spătar a fost păzită de bodyguarzi, la maternitate

Cristina Spătar, terapie prin shopping în luna a noua

Cristina Spătar donează hainele copilului

Mai multe