Cristina Spătar a primit cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiţilor!

15 februarie 2012 14:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta a povestit mândră că Alin i-a adus un imens buchet de trandafiri roşii, ea spunând că nu se aştepta să primească atâtea flori.

«Alin m-a răsfăţat anul aceasta de Valentine's Day, ca în fiecare an. Dimineaţa nu a uitat să îmi declare dragostea sa şi să îmi ofere un buchet de trandafiri roşii, 99 la număr. Seara m-a invitat la o cină romantică, şi am sărbătorit cu preparate din peşte şi fireşte, cu băuturi nonalcoolice, având în vedere condiţia mea. Pot spune cu mâna pe inimă că am petrecut o zi perfectă.

Cântăreaţa a mai spus că nu a reuşit să îi cumpere ceva soţului, dar i-a oferit toată dragostea ei «Nu am reuşit să cumpar un cadou. Mi-am dorit foarte tare să achiziţionez chiar eu ceva pentru soţul meu, dar vremea anevoioasă nu îmi permitea să merg la cumpărături, aşa că nu i-am putut oferi de Valentine's Day decât dragostea mea necondiţionată. Această declaraţie a fost una într-adevăr specială pentru că l-am luat pe Albert şi am mers împreună să îi spunem lui Alin cât de mult îl iubim amândoi», a spus Cristina Spătar pentru Pro TV magazin.

Mai multe