Croitoreasa „rochiei gigant“ îl face mincinos pe Lorand Coza

21 ianuarie 2011 13:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Este vorba chiar despre croitoreasa principală care a lucrat la confecţionarea rochiei, care îl acuză pe Coza că singura lui contribuţie a fost de a realiza o schiţă la indigo şi de a achita materialele şi manopera.

„O minciună grosolană"

„E o fabulaţie şi o minciună grosolană că Lorand este cel care a realizat rochia. Ne-a călcat în picioare munca pe care am făcut-o timp de patru luni de zile, în genunchi! Acum el iese în faţă şi spune că este rochia lui. La rochia asta am muncit împreună cu alte trei croitorese, care m-au ajutat să croiesc şi să prind trandafirii", spune revoltată Adriana Danciu, cea care a croit şi cusut rochia propusă pentru nunta regală.

Cum a început totul?

„Colaborarea cu Lorand Coza a început anul trecut, când m-a rugat să realizez pentru el o colecţie de rochii de mireasă pe care avea în plan să o prezinte la «Târgul de nunţi». A venit cu o revistă şi m-a rugat să realizez un model asemănător pentru o mireasă. Era o rochie plină de trandafiri. Am rămas stupefiată că vine cu o revistă şi nu cu o schiţă", explică Adriana Danciu. „I-am spus că n-aş putea să realizez o rochie similară cu cea din revistă pentru că ar însemna să o fur, aşa că a venit el după câteva zile cu o schiţă făcută la indigo", susţine croitoreasa.

Citeşte aici amănunte picante din scandalul „rochiei gigant“ şi cum comentează Lorand Coza acuzele aduse. (Video şi galerie foto)

Mai multe