Crudu , nu ai voie cu câinele la volan!

4 iunie 2010 15:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Crudu are grijă de căţeluşul ei rasa chiuaua ca de ochii din cap. Asemeni starurilor internaţionale, vedeta l-a transformat pe Dimi într-un accesoriu, luându-l cu ea peste tot, atât la emisiune, cât şi la coafor.

Asistenta matinalului de la Antena 1 a trecut prin mari emoţii cu Dimi, în urmă cu două săptămâni, când a făcut vizite zilnice la veterinar, pentru a-i salva viaţa. Imediat ce căţeluşul din rasa chiuaua a scăpat de perfuzii, Daniela nici că-l mai scapă din ochi, astfel că a început să-l ia chiar şi la emisiune.

Vezi pe unde l-a plimbat Crudu pe Dimi!

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă vineri, când a plecat de la studiourile Antena 1 şi nu s-a îndurat să-l lase pe Dimi din braţe nici măcar la volan.

L-a luat la salon

Deşi a riscat o amendă usturătoare, este interzis să conduci cu un animal în braţe, Crudu s-a arătat nepăsătoare în faţa legii.

Cu o mână pe volan şi cu una pe câine, vedeta a făcut slalom printre maşini până ce a ajuns la un salon de înfrumuseţare din zona Mall Vitan.

Aşa cum era de aşteptat, Daniela nu s-a îndurat să-l lase pe Dimi singur, l-a luat cu ea şi, culmea, l-a ţinut în braţe chiar şi pe scaunul de la coafor.

A condus cu câinele în braţe

Mai multe