Crudu şi o colegă celebră, 100.000 € pentru o noapte cu Leo de la Strehaia

14 ianuarie 2011 14:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Leo mai aruncă o bombă. Acesta a declarat pentru „Drept la ţintă” că Daniela şi o altă femeie celebră şi frumoasă din România au încercat să-l fraierească şi să scoată de la acesta 100.000 de euro. Cele două au negociat o noapte în trei pentru suma precizată.

Iată ce a spus Leo de la Strehaia la Kanal D:

„Am primit un mesaj ciudat de la Daniela cu «scrie şi tu eşti un om deosebit». Era clar că cineva o instruia. Mi-am dat seama că nu sunt fraier. Mesajul aşa cum l-a primit ea, aşa l-a transmis mai departe. A uitat să-l redacteze.”

„Când am văzut mesajul mi-am dat seama că e o făcătură. Într-o zi m-a sunat pentru o propunere tentantă. M-am întâlnit cu ea într-un loc public. Acolo am discutat cu ea şi o altă persoană.”

„Nu pot să zic decât că e o fată foarte frumoasă şi foarte cunoscută. Nu vreau să zic nimic cine e acea persoană. Ele m-au luat direct că sunt generos adică îţi facem o propunere. Aia mi-a zis că dacă mai vreau ceva cu Daniela n-am decât să le iau pe amândouă la pachet. Că mă costă 100.000 de euro. Aşa a spus persoana aia.”

„Am întrebat-o pe Daniela iar ea a zis „da, tot ce zice amica mea”. Am rămas blocat. Nu mă aşteptam ca cele mai frumoase femei din România să facă propunerea asta. Daniela nu a înţeles că nu i-am dat banii ăia ca să stea o seară cu mine. De fapt a fost ceva premeditat. Au vrut să mă înşele. I-am dat 50 de milioane. Apoi 10.000 euro şi au încercat să mă înşele cu 100 de mii de euro.”

„Le-am zis că e prea mult. I-am spus că vreau o relaţie cu ea, cu Daniela. Persoana aia îmi dă apoi un mesaj: „cu mine trebuie negociat cât mai mult. Eu o consiliez”.

„Ea insistă să mintă. Era normal să zică că e prostuţă şi a cheltuit toţi banii. Pot să dovedesc că nu mint.”

„Am o bănuială că banii au ajuns şi la persoana asta. Ea continuă să mintă cu neruşinare. Eu nu vorbesc de dragul de a vorbi.”

„Îi dau un timp de gândire Danielei să îşi ceară scuze pe post, aşa a apărut ieri şi plângea. Să recunoască câţi bani a primit de la mine şi să-şi ceară scuze public. Nu mă mai interesează banii, să-şi ceară scuze public.”

Mai multe