Crudu, un puşcăriaş te ameninţă cu violul: «Când ies, te aştept în faţa Antenei 1»

18 decembrie 2010 10:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Potrivit site-ului stl.ro, bărbatul susţine că de când este mic este îndrăgostit de Daniela Crudu şi îi transmite brunetei că atunci când va ieşi de la puşcărie o va aştepta.

"Când eram mai mic am fost în clasă cu ea şi de pe atunci am vrut să o violez. Era foarte draguţă, dar nu aşa de sexoasă ca acum. Acum am intrat în închisoare pentru un accident pe care l-am făcut fără voia mea, dar aşa s-a întâmplat, am violat o femeie”, a spus Marcel.

Acesta a mărturisit că a rămas impresionat de pictorialele pe care Daniela le are în Playboy şi că de abia aşteaptă să iasă de la pârnaie ca să o "viziteze".

"Eu o văd zilnic pe Daniela, că aici avem televizor. Mă trezesc dimineaţa să o văd pe iubita mea, pe Crudu. O iubesc la nebunie şi sunt foarte optimist. Când voi ieşi, o voi aştepta în faţa televiziunii Antena 1. Dacă mă va respinge, o voi urmări şi o voi viola! La cum sunt de dotat, cred că i-ar plăcea. Mai trebuie să aştept un an şi ceva şi gata, sunt liber numai pentru ea”, a declarat bărbatul.

Citeşte şi:

Daniela Crudu umblă cu Leo de la Strehaia? Vezi ce zice soră-sa!

Crudu, ţepuită de Playboy cu 5.000 $!

Răzvan: «Daniela Crudu s-a dat de s-a julit». Află ce a păţit - VIDEO

Daniela Crudu, «varză» la aerobic! Uite cum exersează! - VIDEO

Răzvan şi Dani, cadorisiţi de Moş Nicolae! Uite ce au primit - VIDEO

Mai multe