Cu ce texte a încercat iubitul lui Mantea s-o agațe pe Sensuala: «Ești o femeie frumoasă și te doresc»

21 octombrie 2013 17:19   Actualitate
Ultima actualizare:

În timp ce era deja implicat într-o relație cu Andreea Mantea, Gabi Bădălău a vrut s-o vrăjească și pe Simona Sensual. Pentru că nu i-a ieșit pasiența, tânărul afacerist s-a dezis de Simona.

Ba mai mult, după ce Click! a aflat despre presiunile pe care le-a făcut asupra blondei, Bădălău a considerat de cuviință să o jignească, folosind un termen dur: cel de curvă. Deranjată de ceea ce a spus despre ea iubitul lui Mantea, Simona i-a dat și ea replica, numindu-l "un căcăcios pămpălău, care a întreținut relații sexuale cu bărbați". Mai mult, ea a povestit că Bădălău era foarte insistent. Dovadă sunt și conversațiile pe care cei doi le-au avut pe Facebook.

„Te doresc, dar tu nu știi ce îți dorești. Ești o femeie frumoasă și e normal să te dorească orice bărbat. Dacă simt și îmi e mie drag de o persoană, aș face orice. Deci eu te vreau... și nu te am... E normal să te doresc și să-mi fie drag de tine", i-a scris acesta Simonei.

Ultima discuție dintre cei doi datează de acum aproximativ zece zile, când Bădălău a invitat-o la Barcelona, dar a fost refuzat. Deranjat că lucrurile nu i-au ieșit așa cum se aștepta, de această dată el a schimbat tonul.

„Măi femeie, tu mi-ai zis că vrei să plecăm, te-am întrebat dacă ești sigură, eu n-am făcut altceva decât să iau biletele, puteai să zici că nu se poate", i-a reproșat el Simonei. 

Click! a prezentat în exclusivitate întreaga poveste

EXCLUSIV! Simona Sensual: «Bădălău a avut relaţii homosexuale»

Bădălău: «N-am înşelat-o pe Mantea cu Sensual»

EXCLUSIV Mantea, ştiai că iubitul tău se întâlneşte şi cu Sensuala?

Mai multe