Cu el împarte Vîntu celula

10 septembrie 2010 17:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Poliţiştii antidrog au dat o grea lovitură consumatorilor de "prafuri" din lumea bună a Bucureştiului. Ionel Gae, zid Bebi, de 45 de ani, cel care a avut "grijă" de ei în ultimii trei ani, aducând marfă de cea mai bună calitate în cluburile de lux din Capitală a ajuns, ieri, după gratii.

Gaia, Fratelli şi Turabo sunt cluburile unde erau vândute stupefiantele aduse din Spania de Ionel Gae, principalul furnizor de cocaină de pe piaţa drogurilor din Capitală.

Bucureşteanul a fost prins, ieri, în apropiere de mall-ul Plaza România, tocmai când primise "marfă proaspătă".

El ridicase de la o firmă de transport un colet, care conţinea peste jumătate de kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate, pe care ar fi obţinut 60.000 de euro.

Ionel Gae a căzut în capcana poliţiştilor antidrog, care l-au aşteptat să pună mâna pe droguri, după ce a fost supravegheat pas cu pas timp de cinci luni de zile.

Oamenii legii ştiau că traficantul a reuşit să aducă din Spania, în ultimii trei ani, peste 20 de kilograme de cocaină, în valoare de cel puţin 2 milioane de euro, care a fost livrată numai în cercurile frecventate de băieţi de bani-gata şi în anumite cluburi de fiţe din Capitală.

Ionel Gae a fost arestat pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, iar maşina soţiei sale, un BMW 320, în care se afla în momentul în care a fost oprit, a fost ridicată de poliţişti.

Mai multe