Cum a murit românul de 26 de ani, împuşcat în faţa unui club din Madrid

9 august 2010 12:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Ciprian Crişan, un prieten de-al victimei care a fost şi el rănit în atac, a povestit desfăşurarea evenimentelor: "Stăteam de vorbă cu Cosmin în faţa discotecii. Deodată, am auzit multe zgomote. M-am întors şi am văzut un tip trăgând. Cosmin era cu spatele la grupul de oameni şi nici nu cred că şi-a dat seama de ce se întâmplă. A crezut că sunt pocnitori".

VIDEO Un român a murit împuşcat în Spania, într-un act de răzbunare

Ciprian, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut că a avut mult noroc, pentru că niciunul dintre cele 14 gloanţe trase de bărbatul înarmat nu l-a lovit direct. Potrivit "El Pais", trei dintre ele au ricoşat din peretele localului, cauzându-i răni minore la spate, la braţul drept şi câteva leziuni la nivelul pleoapei.

Amintindu-şi de momentul atacului, Ciprian povesteşte despre bărbatul înarmat: "Nu am văzut de unde venea. L-am văzut doar în picioare, cu un pistol în mană şi trăgând în stânga şi dreapta. M-am speriat. Am văzut că uşa (n.r.- discotecii) era pe jumătate deschisă. Erau vreo două-trei persoane înauntru. Una dintre ele m-a tras în interior".

Mai multe