Cum ar fi scăpat Salam de droguri! Uite ce tratament a urmat!

22 octombrie 2013 5:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Disperat de durere după moartea soţiei şi chinuit de gândul sinuciderii, Florin Salam a trecut înainte de orice pragul unui cabinet de psihiatrie, dezvăluie apropiaţii artistului pentru ziarulring.ro. Acesta ar putea fi motivul datorită căruia interpretul de manele a scăpat repede din scandalul drogurilor.

Timp de câteva săptămâni, Florin Salam (34 de ani) a urmat tratamentul prescris de medici, însă rezultatele nu l-au mulţumit. Gândurile de a-şi lua viaţa continuau să-l obsedeze chiar dacă artistul ţinea la fel de mult la cei doi copii ai lui, Beatrice (13 ani) şi Daniel (9 ani).

"Nimeni n-ar vrea să fie în pielea lui Florin Salam după ce şi-a pierdut soţia... «Am luat droguri în perioada când nu mai ştiam ce să fac fără soţia mea», ne-a spus. Dar înainte de droguri a apelat la psihiatru şi la duhovnicul lui.

Copiilor le-a adus un psiholog. El e un om cu frica lui Dumnezeu, dar... s-a întâmplat. Şi muzica l-a ajutat enorm să-şi revină. Dacă nu mai cânta, nu mai exista acum", au mărturisit apropiaţii interpretului de manele pentru "Ring".

VIDEO Florin Salam, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată: slab, timid şi cu mustăcioară. Iată-l aici

Mai multe