«Cum e posibil să fie omorât un copil în drum spre şcoală?»

8 octombrie 2010 17:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Râuri de lacrimi şi multe semne de întrebare. Atât a rămas în urma lui Andrei Goreci, elevul de 17 ani, din Craiova, ucis în faţa şcolii la care învăţa. Sora băiatului ne-a povestit drama prin care trece familia.

UPDATE Adolescentul înjunghiat la Craiova a fost înmormântat sâmbătă. Citeşte aici mai multe amănunte: Elevul Andrei Goreci, aplaudat pe ultimul drum - FOTO/VIDEO

Frumos şi sufletist. Aşa îşi descrie Teona fratele, acel tânăr simpatic, de nădejde, pe care se putea baza mereu şi cu care împărţea secretele adolescenţei. Tatăl elevului e o stană de piatră, în timp ce mama nu mai are putere să-şi plângă fiul.

„Era foarte popular, tot timpul spiritual şi pregătit cu o glumă. Andrei era orgolios, săritor. Îmi plăcea la el faptul că era echilibrat", povesteşte cu durere Teona Goreci (18 ani).

"Andrei visa să fie fotomodel. Acum nu-mi vine să cred că nu mai este" Teona, sora victimei

Erau împreună peste tot. Vestea că fratele ei zace într-o baltă de sânge a primit-o chiar de pe telefonul lui. „Am crezut pentru un moment că e o glumă, dar când colegul care m-a sunat mi-a zis să vină şi părinţii, mi-am dat seama că e ceva rău. Când am ajuns, i-am văzut picioarele întinse pe asfalt şi am zis: «Doamne, să nu fie el!»", mărturiseşte Teona.

Citeşte şi:

Elevul ucis la Craiova a fost înjunghiat de două ori în inimă

Craiova: Iată conflictul stupid care a dus la moartea elevului

Ucigaşul elevului model din Craiova, un cocalar cu tupeu de golan - FOTO

Craiova: Părerea psihoterapeutului: agresivitate cu premeditare

ŞOCANT! Elevi înjunghiaţi în faţa şcolii, în Craiova. Unul dintre ei a murit

Prietenii de pe Facebook ai elevului ucis la Craiova: «Nu poate fi adevărat!»

Maria Goreci  şi-a găsi copilul într-o baltă de sânge, pe caldarâm

Tânărul ucis la 17 ani urmase un curs de fotografie şi de modeling, fiind pe punctul de a semna un contract cu o casă de modă. Toate s-au spulberat joi cu două lovituri de cuţit în inimă.

„Era frumos din toate punctele de vedere. Mă întreb cum e posibil să fie ucis un copil în drum spre şcoală, unde venea să primească educaţie? Toţi colegii lui sunt în stare de şoc. Nici unul nu realizează că este mort", a povestit Alina Vâlceanu, diriginta lui Andrei.

Între timp, criminalul, Romel Voicu (19 ani) a fost audiat şi a lăsat mască toţi procurorii cu declaraţia sa: „Ei, asta este, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!", a spus, iritat, Romel Voicu. Anchetatorii spun că o pungă a declanşat conflictul care a dus la tragedie.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter

Colegii au adus flori şi lumânări la locul tragediei

Elevii Liceului Tudor Arghezi nu-şi revin din şoc

Andreea Bărbosu îşi plânge colegul de clasă

Mai multe