Cum era să fie omorâtă Gabi Cristea de mama fostului iubit

29 mai 2013 14:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Un nou personaj oferă detalii din viaţa tumultuoasă a lui Gabi Cristea. Aurica Ilie este mătuşa vedetei TV, adică sora mamei brunetei. Femeia a povestit la "Acces direct" cum Gabi era terorizată în casa fostului ei iubit Bogdan, o relaţie pe care fosta prezentatoare a avut-o în urmă cu aproape 20 de ani.

"Gabi se mutase în casa lui Bogdan, unde trăia şi mama acestui băiat. Această femeie a suferit un şoc, pentru că pierduse un copil. O suna pe sora mea, mama lui Gabi, noaptea să-i spună că fata nu ştie să calce, că-i intră părul în farfurie când mănâncă.

Atunci mama lui Gabi i-a spus mamei lui Bogdan s-o trimită pe fată acasă. Apoi, acea femeie i-a mai spus surorii mele că a vrut, într-o noapte, să intre peste Gabi în cameră şi să-i dea cu securea în cap, dar când a văzut că doarme ca un îngeraş, a lăsat-o în pac

Şi tatăl ei a lovit-o pe Gabi Cristea. Fata a fost la mare după ce a prezentat Cerbul de Aur, iar el a incuiat-o în dormitor, a luat-o de păr, i-a tras două palme, iar de atunci Gabi nu mai vrea să se întoarcă acasă", a spus Aurica Ilie.

Mai multe