Cum l-a cucerit Vancea pe Bendeac. Sânii Roxanei şi şepcuţa cu Minnie i-au pus capac actorului

16 septembrie 2013 8:45   Actualitate
Ultima actualizare:

O trăit o vară fiebinte la malul mării alături de un afacerist din Argeş, dar se pare că idila a luat sfârşit. Roxana Vancea a renunţat la iubirea estivală şi a devenit noua  parteneră a lui Mihai Bendeac. Cei doi s-au cunoscut la Antena 1, acolo unde lucrează, şi se pare că au lăsat la o parte relaţia de colegialitate şi au dat frâu liber sentimentelor.

Roxana Vancea atrage atenţia bărbaţilor ca un magnet.  Cu bustul generos cu care a înzestrat-o mama natură, fosta asistentă tv se pare că i-a pus capac şi actorului. Acesta a picat în mrejele tinerei, originare din Târgu-Jiu, după ce Mihai Bendeac a rămas pur şi simplu fără cuvinte când a văzut ce se ascunde pe sub hainele Roxanei.

Că aşa stau lucrurile o demonstrează şi fotografia pe care actorul a postat-o pe contul său de socializare. În imagine sunt fix sânii Roxanei, iar la descrierea pozei actorul a scris mesajul "Mi-e greu să mă concentrez". 

Atât de greu se pare că i-a fost actorului să se concentreze, încât la câteva zile distanţă, s-a apropiat şi mai mult de colega sa, printr-un sărut pătimaş. Cei doi au văzuţi ieri împreună, la cumpărături la un mall din Capitală, semn că relaţia lor a devenit una oficială.

Deşi Roxana s-a iubit toată vara cu un tânăr afacerist din Argeş şi părea că şi-a găsit marea dragoste, se pare că a fost vorba doar de o aventură, pentru că fosta asistentă tv s-a implicat într-o altă relaţie. Fotoreporterii Click! au surpins-o, la Mamia, pe tânără în compania bărbatului în ipostaze tandre.

Roxana a fost cărată în apă în cârcă, de fostul iubit , un tânăr afacerist din Argeş

Cei doi s-au sărutat şi s-au pipăt în apa mării complet nestingheriţi de privirile curioase ale celor din jur. Ba chiar s-a speculat că cei doi s-au încins aşa de tare încât au făcut chiar sex în apă.

Bărbatul i-a aranjat sutienul de la costumul de baie

Când au ieşit din apă, el şi-a aranjat slipul, iar ea sutienul

Cu faţa acoperită de o şepcuţă cu Minnie, Roxana a făcut furori pe plajă, dar i-a pus pe jar şi inima lui Mihai Bendeac, care s-a îndrăgostit lulea de posesoarea şepcii, dar şi de personajul Minnie. 

Mai multe