Cum s-a îmbogăţit o ospătăriţă, după ce a fost confundată cu Kate Middleton

22 septembrie 2012 13:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Heidi Agan (32 ani), o femeie din Marea Britanie ce lucra ca ospătăriţă, s-a îmbogăţit după ce a fost confundată cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Femeia câştiga inainte echivalentul a 7 euro pe oră, dar, după ce tot mai multă lume a remarcat faptul că seamănă izbitor cu Kate Middleton, ea şi-a dat demisia şi s-a angajat pe un post mult mai bănos: sosia ducesei.

Astfel, Heidi şi-a cumpărat mai multe ţinute care seamănă cu cele ale ducesei şi s-a înscris la agenţie de sosii din Marea Britanie.

Datorită asemănării, ea a fot angajată imediat, iar acum câştigă 800 de euro pentru fiecare apariţie. Surprinzător, la fiecare apariţie în public în care a imitat-o pe Kate, nimeni nu şi-a dat seama că este o altă persoană.

Cererile lui Heidi au crescut fulminant de când pozele cu adevărata Kate la bustul gol au făcut înconjururul lumii.

"Mi-a părut foarte rău pentru Kate atunci când pozele din vacanţa ei privată cu soţul au fost făcute publice. Este o invadare cumplită a intimităţii. Mie nu mi s-a cerut până acum să pozez topless, dar cu siguranţă nu o voi face, pentru că sunt mama a doi copii", a declarat Heidi.

Click aici pentru a vedea mai multe poze cu sosia Ducesei de Cambridge

Mai multe