Cum se apără Connect-R la acuzaţiile de furt: îl ameninţă pe Matteo cu tribunalul

7 martie 2013 21:16   Actualitate
Ultima actualizare:

După o prietenie ce durează de mai bine de 14 ani, Connect-R şi Matteo au rupt relaţia care i-a legat. Totul a pornit de la o melodie compusă de Matteo şi Ionuţ Radu şi "furată" de Connect-R. Motivul scandalului se numeşte "Mai du-te în inima mea" şi se anunţă a fi cel mai tare hit al anului.

Connect-R are o cu totul altă variantă a poveştii. Cântăreţul spune că a discutat acest subiect cu prietenul său, Matteo, după o petrecere privată, la Galaţi. Matteo i-a spus că are o idee de melodie, "Mai du-te în inima mea", pe care vrea să o realizeze alături de John Puzzle, Ionuţ Radu. Acesta s-a declarat nemulţumit că nu a apucat să lucreze absolut nimic la piesă. În aceste condiţii, Connect-R i-a cerut titlul, care i s-a părut foarte interesant.

Contactat telefonic de Acasă TV, cântăreţul a spus chiar că titlul nu i-ar fi aparţinut lui Matteo, ci ar fi fost însuşit de acesta, în urma unei vizite la studioul lui John. După câteva acorduri, Ionuţ Radu a găsit această idee, iar Matteo a preluat-o fără a spune ceva despre acest lucru.

„E o prostie asta, o bazaconie, piesa asta e compusă de mine, cu băieţii la studio. Îl voi acţiona în judecată pentru treaba asta. El e într-o umbră şi acum vrea să se ridice pe treaba asta. Minte, este incredibil aşa ceva", a declarat Connect-R.

Connect-R, acuzat de FURT! Matteo face declaraţii incredibile!

Mai multe