Cum se distrează Anca Lungu înainte să prezinte ştirile ?! Se dă cu tiroliana

7 august 2013 11:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Când nu se află la pupitrul ştirilor "Observator", din week-end, Anca Lungu se distrează în cele mai frumoase locuri din ţară. Prezentatoarea s-a distrat săptămâna trecută la Comana. 

Anca Lungu şi-a petrecut sfârşitul săptămânii a doar câteva zeci de kilometri de Bucureşti, într-un loc mirific, delta Neajlovului. "Este perioada concediilor în redacţie, iar programul meu de prezentare a suferit ceva modificări, aşa că după mult timp, am avut şi eu un week-end liber pe care am ales să-l petrec lângă Bucureşti", a spus Anca.

Pe lângă plimbările prin rezervaţia naturală Comana, Anca a descoperit şi parcul de distracţii din zonă. "Am descoperit că sunt mai curajoasă decât credeam şi abia aştept următoarea aventură într-un alt parc din apropierea Bucureştiului. Mi-au placut enorm mersul pe sârmă, căţăratul şi tiroliana. La Comana am vizitat şi rezervaţia naturală şi voi reveni în primăvară pentru o plimbare cu barca pe canalele celei de-a doua delte a României, delta Neajlovului", a mai spusştirista.

Mai multe