Cumnatul Simonei Pătruleasa s-a cuminţit

28 decembrie 2012 17:45   Actualitate
Ultima actualizare:

De câteva luni, Simona Pătruleasa se poate lăuda cu o cumnată cel puţin la fel de frumoasă ca ea. Andra Trândaş (27 de ani) este logodnica lui Bogdan, fratele lui Sabin Ivanof, soţul Simonei.

Interesant este că ambii fraţi şi-au ales partenere de viaţă care au legătură cu lumea televiziunii - dacă Simona prezintă ştirile de weekend la Kanal D, Andra este vedeta rubricii Meteo de la Money.ro.

"O admir pe Simona pentru că este o femeie frumoasă şi o profesionistă. Îmi doresc o carieră în televiziune, dar prefer să o construiesc cu răbdare", spune Andra. Ea are în spate câţiva ani buni de modeling, iar în 2004 a avut o apariţie fierbinte pe coperta revistei FHM România.

De asemenea, bruneta are "meritul" de a-l fi cuminţit pe Bogdan Ivanof, cunoscut până în urmă cu câteva luni ca un adevărat "playboy" de oraş. Cumnatul Pătrulesei se poate lăuda cu o listă considerabilă de vedete care i-au fost iubite, printre care se numără Gina Pistol, Ilinca Vandici, Andreea ­Mantea, Cosmina Păsărin sau Laura Cosoi.

Mai multe