Cutremur în televiziune! Cel mai important om din PRO TV a părăsit postul

24 aprilie 2014 6:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Mona Segall, producătorul unor show-uri precum „Dansez pentru tine“, „Românii au talent”, „Vocea României” și la multe alte show-uri, printre care și cele mai vechi, precum „Alege ASIA“ sau „Vara ispitelor“, a părăsit postul, potrivit reportervirtual.ro

Mona Segall lucrează în Pro Tv din 1995 şi pentru mulţi oameni, este omul care, din spatele scenei, a asigurat succesul show-urilor Pro Tv. Aceasta în calitate de Producător General a coordonat echipele ce au construit emisiunile cu care Pro Tv a avut cea mai mare audienţă şi a încasat cele mai mari sume din publicitate.

Noua conducere a trustului încearcă să urmeze a nouă strategie de producţie, anulând o serie de show-uri şi modificând formatul unor emisiuni de succes existente, precum Dansez pentru Tine, Vocea României, MasterChef, Românii au Talent.

Şerban Huidu a explicat recent pentru Naţional: „PRO TV-ul, cu filmele Warner şi cu Mona Segall, care cu “Românii au talent” a făcut 37 rating ultima oară, poate sta liniştit. De la Sârbu până la Boncea pot sta în cap. Şi Esca dacă pleacă, nu e nicio problemă. Deci filmele Warner şi Mona Segall!”

Mihai Bendeac a postat şi el pe Facebook o reacţie la această ştire: "Nu ştiu dacă aceast zvon e bun sau rău, adevărat sau fals. Omul ăsta e reperul meu în materie de profesionalism în televiziune. Scriam acum o saptamână că, atunci când veţi auzi că Mona Segall pleacă din Pro, atunci putem spune că vorbim de o pierdere aproape ireparabilă. Nu plecarea unor vedete.

Dacă ştirea e adevărată, oare ce se va întâmpla mai departe? Sper din tot sufletul ca doamna Segall să nu renunţe la televiziune. Atât. E nevoie de oameni profesionişti în acest ocean invadat de amatori, contabili şi ingineri cu ”înclinaţii” artistice."

Potrivit site-ului paginademedia.ro, Mona Segall se mută la Antena 1 cu toată echipa, formată din aproximativ 20 de persoane.

Mai multe