Cutremurător! Dezvăluirile mamei cântăreței care a murit în incendiu

7 aprilie 2014 21:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Mama cântăreței care s-a stins în incendiu a cerut examen toxocologic. Femeia este revoltată că cele trei tinere nu au fost scoase la timp din incendiu.

Mama tinerei a explicat la emisia de seară de la Kanal D că scara pe care fetele ar fi putut coborî nu a ars în prima jumătate de oră și că oamenii erau mai mul preocupați să scoată afară mesele și scaunele, dar nimeni nu a făcut ceva să le salveze pe fete.

"Ultima oară am vorbit cu ea înainte să plece la restaurant. Am condus-o la ușă, am sărutat-o pe obraz, așa cum făceam mereu și a ieșit. Mi-a spus că ia cheile de la casa să nu ne mai trezească atunci când ajunge acasă„, a spus mama Nicoletei, cântăreața care a murit în incendiul de la Constanța.

Femeia a mai povestit că fiica ei vroia să cânte pentru ultima dată în restaurantul în care avea să-și piardă viața. "Fiica mea mi-a zis că era ultima noapte în care dorea să mai cânte acolo. La morgă le-am găsit pe toate trei cu capul într-o singură direcție. Una era carbonizată pe 50% din corp, alta 30, iar fata mea, Nicoleta, doar 20%. Este ciudat că cineva le-a preparat ceaiuri în acea seară, iar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Ele consumau doar din sticle sigilate. Ei au scos mobilă din restaurant, dar pe fetele mele nu le-a scos nimeni.", a spus mama solistei care și-a văzut sfârșitul în localul în care cânta.

Mai multe