Dă-mi 1.000 € şi îmi mănânci penisul!
Un bucătar din Tokyo şi-a tăiat, gătit şi servit organele genitale în cadrul unui banchet, în care cinci clienţi au fost dispuşi să i le mănânce.
Mao Sugiyama spune că nu este atras nici de femei, nici de bărbaţi, motiv pentru care organele sale genitale nu îi sunt de folos.
Pe 8 aprilie acesta anunţa pe Twitter ce intenţionează să facă.
„Îmi ofer organele genitale masculine (penis, testicule, scrot) pentru o cină contra a 1.000 de euro (4.400 de lei).
Le voi găti în funcţie de preferinţa clientului, în locul pe care îl va alege".
La câteva zile după anunţ, Sugiyama, de 22 de ani, şi-a îndepărtat organele genitale în cadrul unei operaţii estetice.
Acestea au fost împărţite în cinci porţii, adăugând, pe lângă carne ciuperci, şi boabe de piper verde.
Ulterior, cina a fost servită celor cinci „clienţi", alte zeci de persoane apărând ca să fie martore la festin.
Acestora li s-au servit produse din crocodil, gătite de Sugiyama.
Deşi povestea a ultragiat mulţi japonezi, autorităţile nu au luat nicio măsură, pentru că în această ţară nu există o lege care să precizeze că este interzis canibalismul.
Aşa a preparat tocăniţa
Ingrediente: ciuperci, ceapă, muştar, oţet, ulei, foi de dafin, sos de soia, sare şi boabe de piper verde.
Mod de preparare: Organele se curăţă de pieliţă, se crestează puţin pe lungime, se spală, apoi se pun la baiţ în apă rece cu oţet, foi de dafin şi puţină sare, unde se vor ţine 30 de minute.
Se scot din baiţ, se scurg şi se şterg, apoi se despică fără să se pătrundă pe partea cealaltă, dându-i forma de friptură.
Într-o farfurie se amestecă piperul măcinat, sare, ulei şi sos de soia, apoi carnea se trece prin acest amestec şi se frige pe ambele părţi.
Într-o tigaie se căleşte ceapa, cu muştarul şi piperul verde, se condimentează după gust.