«Dacă nu era tatăl ei, Teo nu ajungea vedetă»

5 iunie 2012 16:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Absenţa tatălui de la nunta lui Teo Trandafir a fost un subiect controversat. Medicul brăilean a aşteptat până în ultima clipă ca Dumnezeu să îi lumineze mintea fiicei sale, să-l cheme la eveniment, dar nicio minune! Acum doamna Iosef Trandafir este blamată!

Ion Uţă a stat lipit de telefon, toată săptămâna, în speranţa că fata lui o să se îndure şi îl va chema la nuntă, dar niciun semn de la iubita lui copilă. Femeia care îi stă alături de ceva vreme, dă toată vina pe Teo: „Dacă nu exista tatăl ei, ea astăzi nu ar mai fi fost «doamna Teo». A uitat sprijinul lui, că a ţinut-o în facultate, i-a cumpărat casă, şi-a vândut maşina să-i facă nuntă. Dacă era un beţiv, care să nu ştie de ea, o mai credeam, dar aşa... S-a supărat pe el că a vorbit cu presa, în loc să o viziteze în spital, dar mămica ei, doamna Elena, unde se afla atunci? Dacă spune că ţine atât la maică-sa, de ce a lăsat-o pe Maia cu o bonă, şi nu cu bunica ei, aşa cum era normal?! Când a botezat-o pe Maia, Teo a sunat-o ca să o cheme, chiar în ziua aceea, după care, seara, a trimis-o acasă. Şi la nuntă a invitat-o ca să nu se facă de râs", a declarat femeia, pentru Click!

Teo şi soţul ei au venit la ceremonie într-o maşinuţă electrică

Cu nostalgie în suflet, omul în vârstă de 70 de ani şi-a iertat copila, şi cu glasul tremurând şi-a adus aminte de nunta lui, sărăcăcioasă. „Aveam 24 de ani când m-am însurat cu Elena. Ţin minte de parcă era acum. Prin 1966, pe 5 octombrie, într-o cocioabă din chirpici, din Cartierul Militari, unchiul meu Merlan Altimide ne-a fost naş. El a făcut toate cheltuielile pentru că nu aveam bani, eram săraci lipiţi. S-a dus la o dugheană de unde a luat merlot şi ţuică, brânză, salam, au învelit câteva sarmale, nişte fripturi... şi aia a fost toată masa. Nici nu trebuia prea mult meniu, important era că aveam pe cineva cu scripca, care ne-a veselit toată seara. Eu am avut un costum gri-petrol, din tergal, făcut la croitor, iar Elena împrumutase de la o verişoară rochia de mireasă. Era o rochie simplă, scurtă, de îi vedeam genunchii. Bani la nuntă nu ştiu cât s-au strâns, nici nu m-a interesat să-i număr, căci oricum i-am dat aproape pe toţi naşului să-şi acopere cheltuiala. Ţin minte că am oprit 25 de lei şi unul care ştia că aveam bani a zis să-mi ofere o cameră mie şi nevestei, dar am ales să cumpără un vin spumos, pe care l-am băut cu naşul. La scurt timp s-a născut şi Teo, eram repartizat ca medic la Ciocile, în Brăila. Câtă sărăcie am înfruntat..acum realizez ce înseamnă să creşti un copil!", a spus medicul Ion Uţă emoţionat.

Ceremonia a avut loc pe pajişte, pe malul lacului

S-a căsătorit sâmbătă, de ziua ei

Teo a decis să-şi unească destinul cu Iosef Constantin, un fost rugbist în vârstă de 43 de ani. Nunta a avut loc sâmbăta trecută, pe 2 iunie, chiar de ziua de naştere a vedetei. Mirii şi invitaţii lor au avut parte de o ceremonie elegantă, departe de ochii curioşilor, desfăşurată tocmai la studiourile Buftea.

S-au cununat pe pajişte şi au petrecut apoi până în zori într-un cort imens, special amenajat pentru eveniment. Dacă tatăl lui Teo n-a fost invitat la nuntă, în schimb mama vedetei s-a bucurat să-şi vadă fata mireasă şi a dansat cu ginerele, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Mai multe