«Dacă nu-mi dai copilul, nu-ţi dau pensia alimentară!»

18 noiembrie 2010 17:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Maria şi Cove duc un aprig război al orgoliilor, victimă fiind chiar băieţelul lor. Cei doi foşti soţi se află în continuare în conflict, iar Maria susţine că moderatorul a ameninţat-o că va înceta să-i mai plătească pensia copilului, de 1.500 de lei lunar.

Maria s-a dus în zadar miercuri dimineaţă, la Tribunal, căci fostul ei soţ nu s-a prezentat, iar procesul pentru stabilirea orelor de vizită ale fiului lor, Matei, s-a amânat. Divorţaţi cu scântei din luna iunie, cei doi foşti soţi continuă să se certe, iar Maria îl acuză pe Cove că a trecut la ameninţări: "A ajuns să mă şantajeze, că dacă nu-i dau copilul când vrea el, nu-mi mai plăteşte pensia alimentară. Oricum a întârziat în fiecare lună, dar eu nu stau în banii lui. E vorba de atitudine: «Nu-mi dai copilul, nu-ţi dau banii». El duce un război cu mine, în loc să se intereseze de copil şi i-am spus că nu vreau să mă plimbe prin tribunale o mie de ani", a povestit Maria, pentru Click!

Citeşte şi:

Cove: «Eu n-am abandonat pe nimeni niciodată»

Se ceartă pe orele de vizită ale copilului - FOTO

Fotomodelul recunoaşte că, în ultima vreme, nu l-a mai lăsat pe Matei (1 an şi opt luni) să doarmă împreună cu tatăl lui, nu de alta, dar micuţul a avut ceva probleme de sănătate: „Copilul a fost două weekenduri cu el la munte. Acum, nu l-am mai lăsat pe Matei la el că a fost bolnăvior. I-au crescut patru dinţi în acelaşi timp, s-a deshidratat şi a stat două zile pe perfuzii. Cove a venit la spital, însoţit de naşii copilului, dar l-am rugat să-i schimbe pampersul şi nu a vrut. Cum să-i las eu copilul noaptea când el nici nu a vrut să-l schimbe? Nici măcar nu s-a interesat la medic de starea lui de sănătate", ne-a mai spus Maria.

Relaţia dintre cei doi foşti soţi a devenit şi mai tensionată de la începutul lunii octombrie, când fotomodelul l-a acuzat pe Cove că a lovit-o cu pumnii în cap, pe stradă.

Ea a venit la tribunal, el nu!

Cei doi foşti soţi au avut miercuri dimineaţă termen în cadrul procesului de stabilire a orelor de vizită, pentru micuţul Matei. Surprinzător, dar Maria s-a trezit singură la proces, deşi a avut o întâlnire privată cu soţul ei cu o zi înainte şi stabiliseră să-şi încheie socotelile.

Fotomodelul i-a propus ca Matei să petreacă sărbătorile cu ambii părinţi, iar Cove doreşte să ia el copilul, o dată la doi ani.

Mai multe