Dalia Puşcă, sexy-şomeră la plajă

25 iulie 2010 14:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Dalia a rămas vineri fără serviciu, după ce emisiunea pe care o prezenta, „Întâlnire la malul mării", a fost întreruptă, după un lung şir de probleme. La nici o oră de la aflarea veştii, vedeta tv s-a aşezat la plajă, meditând la ziua de mâine, cu un pahar de bere în faţă.

Emisiunea "Întâlnire la malul mării" nu a avut prea multe zile. La nici trei săptămâni de la debut, producătorii s-au văzut nevoiţi să închidă prăvălia. Necazurile au început în urmă cu două săptămâni, când fosta prezentatoare, Cosmina Păsărin, s-a dat în stambă cu un show erotic, într-un club din Constanţa.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

A fost concediată pe loc, căci pozele cu isprava sa au făcut înconjurul ţării. S-au încercat mai multe combinaţii de prezentare, au fost convocaţi şarmantul actor Andreas Petrescu şi Silvia Stanciu, amanta fostului ministru al turismului, Dan Matei Agathon, zis şi Dracula, însă audienţele nu au fost pe măsura aşteptărilor.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Dalia cu masa plină de băuturi, inclusiv cu bere

Vineri s-a dat "stingerea", astfel că cei trei prezentatori şi-au luat la revedere de la telespectatori. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Andreas, Dalia şi Silvia pe plaja din Neptun, fiecare dintre ei înecându-şi amarul în lucuri menite să îi binedispună. Silvia şi-a continuat filmările pentru o emisiune de la TVR Internaţional.

Amanta lui Agathon nu a rămas pe bară

Foştii colegi ai Deliei şi-au găsit preocupări în ziua concedierii. Andreas a făcut o plimbare cu ski-jetul, iar Silvia Stanciu s-a întors la muncă, filmând pentru o emisiune de dedicaţii muzicale, de la TVR Internaţional.

Mai multe