Dan Bitman nu vrea să mai audă de politică și televiziune

28 aprilie 2014 6:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta se ocupă doar de cariera muzicală, politică și televiziunea trecând în momentul de față în plan secund. După finalizarea colaborării cu X-Factor, solistul Holograf are mai mult timp pentru a se dedica muzicii.

Deși în momentul de față nu mai face parte din proiectul X-Factor, Dan Bitman nu vrea să se reîntoarcă în politică. În 2010, pentru o scurtă perioadă de timp , solistul a fost consilierul Ministrului de Finanţe de la acea perioadă, Sebastian Vlădescu. Întrebat recent dacă ar încerca din nou o carieră politică, acesta a declarat pentru ziarulring.ro "Politica nu e pentru mine. Nu e cazul să mă mai implic, are cine să candideze. Cine crede că dacă eşti o persoană publică de succes ai şanse în politică e un naiv. În politică au şanse doar cei care o fac într-un cadru organizat. Aşa, să te trezeşti că vrei să faci politică, e degeaba".

Dacă politica nu îl mai atrage pe solist, se pare că nici televiziunea nu mai poate să-i stârnească interesul lui Dan Bitman: "Nici nu se pune problema să îmi fac un format de emisiune. Nu e cazul!"

Mai multe