Dan Bittman se judecă de 2 ani pentru drumul de la autostradă

27 iunie 2013 16:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Şi-a tras poartă ilegal la autostradă, iar acum plăteşte. Dan Bittman a fost somat de autorităţi ca să dărâme construcţia. Asta s-a întâmplat în august 2011, imediat după ce Click! a publicat fotografii cu drumul care leagă A2 de balta sa. Acum, vedeta se judecă cu autorităţile.

Dacă eşti vedetă nu e musai să respecţi legea. O demonstrează chiar Dan Bittman, care şi-a amenajat ilegal o cale de acces din Autostrada Soarelui la Balta Sulimanu, pe care o deţine, în Călăraşi. El refuză să o demoleze şi să aducă drumul la starea iniţială. Compania Naţională de Austostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNANDR) i-a solicitat acest lucru în 23 august 2011, la mai puţin de o lună după ce în Click! a apărut un articol referitor la lucrare.

„A fost emisă o notificare privind desfiinţarea, în termen de trei luni, de la data primirii documentului, a lucrărilor aprobate iniţial. Doamna Lucia Bittman a făcut plângere ulterior, arâtând că decizia este neîntemeiată", ne-au precizat reprezentanţii de la CNADNR.

15 iulie 2011- Bittman a început lucrările în aprilie 2011, însă după ce Click! a scris despre  asta, autorităţile  l-au pus să dărâme construcţiile

De atunci şi până acum au trecut doi ani, iar drumul nu doar că nu a fost desfiinţat, dar vedeta a făcut lucrări de amenajare. A închis accesul cu o poartă electrică, folosită în scop personal. Ca să tărăgăneze lucrurile, mama artistului, care este proprietara de drept a terenului, a dat a dat în judecată Compania de Drumuri, în 2012.

14 iunie 2013- Click! a scris, din nou, despre acest subiect. De data asta, CNADNR ne-a anunţat că se află în proces cu Dan Bittman

Tribunalul Bucureşti a anulat, însă, acţiunea, în urmă cu două luni, iar acum se judecă recursul. Dan Bittman şi-a tras drum din parcarea de la kilometrul 49 al Autostrăzii Soarelului. Chiar în acest loc autorităţile aveau de gând să monteze un sistem de monitorizare a traficului. Acum, mai au de aşteptat.

Mai multe