Dan Capatos îl desfiinţează pe Adrian Cristea! Ce spune despre el!

17 iulie 2013 7:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Acest lucru l-a deranjat pe Adrian Cristea care a simţit nevoia să îşi spună părerea cu privire la atitudinea lui Capatos.

"Domnul Dan Capatos se bagă în seamă fără rost în vieţile oamenilor cu comentariile lui şi face nişte afirmaţii despre un subiect pe care nu îl cunoaşte în realitate... Se vede, după modul cum se exprimă şi îşi dă cu părerea, că emisiunea pe care o moderează îl caracterizează în totalitate - un maimuţoi circar", a scris fotbalistul pe contul său de Facebook.

Replica lui Capatos a fost scurtă şi la obiect, moderatorul TV făcând unele declaraţii incredibile despre Cristea, potrivit www.ziarulring.ro. "Am avut multe discuții cu Bianca pe vremea când lucra aici și era cu Adi. Îl vedeam că nu era în stare să lege trei cuvinte. L-am cunoscut și la club, era la fel de taciturn. Dar Bianca îmi spunea mereu 'Șefu, e foarte bun la pat!'. Acum să nu se supere Victor Slav, că din moment ce se mărită cu el, e clar că și cu el se simte bine... dar știu că asta o lega pe Bianca de Cristea.. că se simțea foarte foarte bine cu el", a declarat Dan Capatos.

Mai multe