Dan Capatos: «Mădălin Ionescu a uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier»

24 iulie 2012 21:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Dan Capatos a dezbătut în această seară, cu Mărioara Zăvoranu, subiectul înscenat de Kanal D săptămâna trecută.

După ce Mădălin Ionescu a afirmat că a inventat "telenovela" potrivit căreia Oana Zăvoranu ar avea un frate, Mărioara s-a dezis în această seară de afirmaţiile prezentatorului de la Kanal D, afirmaţii în care acesta a susţinut că a vrut "să-şi bată joc de Antena 1".

Mama Oanei spune că s-a înţeles cu postul turcesc pentru farsa în cauză pentru a-şi bate joc de Pepe.

"Eu am caraterul să dezmint treaba asta şi chiar îl rog pe Mădălin să scoată asta din textul lui. Eu nu am vrut să-mi bat joc de Antena 1, ci de Pepe. Nu puteam să fac o asemenea greşeală, mai ales că fata mea e la voi. Îl rog pe Mădălin să dezmintă această chestie", a declarat Mărioara Zăvoranu pentru emisiunea "Un show păcătos".

La rândul lui, Capatos, acuzat că a preluat subiectul postului Kanal D, l-a pus la punct pe Mădălin Ionescu, dar şi pe "ilustra lui femelă".

«Mădălin Ionescu a uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier. Nu am nicio problemă cu restul concurenţilor de pe piaţă. Mădălin spunea că cei de la "Un show păcătos" au luat subiectul lui, uitând că el, de-a lungul timpului, a preluat subiecte de la Antena 1. Situaţiile acestea sunt născute din frustrare. Noi nu am făcut niciodată referiri la alte posturi şi nu am venit cu astfel de înţepături», a spus Dan Capatos în emisiunea lui.

Mădălin Ionescu a fost prezentatorul emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, în perioada 2008-2010. Moderatorul a fost dat afară de la Antena 1 din cauza scandalurilor din viaţa personală, el fiind atunci în divorţ din cauza fostei lui asistente, Cristina Şişcanu, ce-i devenise iubită. Relaţia clandestină a lui Mădălin Ionescu a fost intens dezbătută de presa acelor vremuri, fapt ce i-a făcut pe reprezentanţii porstului Antena 1 să-l înlocuiescă pe acesta cu Simona Gherghe. La scurt timp după concediere, prezentatorul TV s-a căsătorit cu Şişcanu şi s-a angajat la Kanal D, unde prezintă emisiunea "Drept la ţintă".

Citeşte şi:

Mădălin Ionescu: «Am inventat un frate pentru Oana Zăvoranu ca să facem mişto de Antena 1. Mărioara a fost implicată în farsă»

Mai multe