Dan Diaconescu se teme de un atentat

30 octombrie 2011 19:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Vineri noaptea, limuzina de 200.000 de euro a patronul OTV, Dan Diaconescu, a fost „pescuită" din Dâmboviţa. Şoferul se pare că ar fi încercat să evite o altă maşină care venea spre el. În maşină de mai afla un tânăr care semăna cu Diaconescu.

Boss-ul OTV începe să se teamă pentru viaţa lui şi-şi pune multe semne de întrebare despre incidentul de vineri noaptea, când bolidul său Bentley a ajuns la apă.

„La câte mi se întâmplă în ultima vreme mă tem şi de vreun atentat", ne-a declarat Diaconescu. Acesta a aflat despre accident chiar din acea seară, când el ar fi trebuit să se afle în maşină.

Limuzina patronului OTV a ajuns în Dâmboviţa, vineri noapte (Capturi: Realitatea TV)

„Terminasem emisiunea şi urma să plec spre casă. Atunci am decis să merg cu altcineva. Maşina respectivă era oricum programată la un service.

El a plecat de la sediu şi apoi am auzit ce s-a întâmplat. Cei de la televiziune mi-au spus despre pasagerul care se afla în dreapta că semăna cu mine", explică otv-istul.

După ce a aflat de accident, Diaconescu a încercat să afle ce s-a întâmplat.

„Am înteles că şoferul a încercat să evite o maşină care venea fix spre ei. A văzut-o că vine de pe contrasens, s-a speriat, a tras brusc de volan şi atunci ar fi pierdut controlul maşinii.

Când mă gândesc că ar fi trebuit să fiu în maşina! Acum puteam să nu mai fiu", ne-a povestit Dan Diaconescu.

În ceea ce priveşte maşina, patronul OTV ne-a spus că este făcută praf, se află într-un service şi era asigurată cu suma maximă.

Vezi şi:

VIDEO ŞOCANT: Nepotul lui Dan Diaconescu înjură, scuipă, muşcă. Parcă e posedat!

Dan Diaconescu: Visul meu a fost să OTV-izez toată ţara şi mi l-am îndeplinit

Dan Diaconescu: «Traian Băsescu va fi la puşcărie»

Mai multe