Dan Negru a primit o cărămidă pe capota maşinii pentru că avea numere de Timişoara

10 octombrie 2011 7:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Dan Negru şi-a amintit de perioada anilor 90, când un bărbat a aruncat o cărămidă pe capota maşinii sale doar pentru că avea numere de Timişoara.

"De-a lungul anilor au fost mulţi cei care şi-au luat aliat oraşul, dădea bine să ai ceva în comun cu Timişoara... I-a ajutat pe mulţi în politică, în fotbal, în muzică... Prin '93 am primit o căramidă pe capota Daciei mele de atunci în timp ce traversam Petroşaniul... Ţin minte urletul ăluia de mi-a aruncat cărămida pe maşină, doar pentru că aveam numere de TM... "Regalistuuuu' matii !! ". Azi nu mai e niciun pericol să primeşti vreo cărămidă în cap", scrie Dan Negru pe blog.

Prezentatorul emisiunii «Plasa de stele» a enumerat câteva elemente care îl fac mândru că este din Timişoara.

TIMIŞOARA a fost...

-prima şcoală elementară din ţară-primul canal navigabil-Bega--primul spital municipal din ţară-prima stagiune teatrală permanentă după Viena şi Budapesta-primul oraş iluminat stradal-primul ziar din ţară-prima bibliotecă publică-primul tramvai tras de cai-prima staţie de salvare publică-primul club profesionist de fotbal-Ripensia--primul meci de fotbal din ţară-primul copil conceput în vitro din ţară

Mai multe