Dan Negru: « Mă acuz! Am pus bazele unei lumi de asistente tv, personaje mondene ieftine şi bizare»

9 octombrie 2012 8:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Realizatorul TV Dan Negru este revoltat de decizia Corinei Drăgotescu de a pleca definitiv în America și de „lipsa de reacție de presei".

Prezentatorul s-a autodenunţat pe blogul său recunoscând că a avut o contribuţie majoră în transformarea emisiunilor TV prin apariţia asistentelor TV, a personajelor bizare şi a lumii mondene.

"Sunt revoltat pe decizia Corinei Dragotescu de a pleca definitiv in America, de fapt, sunt revoltat pe impotenta presei, pe lipsa ei de reactie. Emigrarea unui jurnalist de elita, a unei vedete a breslei, ar fi trebuit sa arunce in aer societatea civila, cu ajutorul presei. As pune pariu ca daca orice personaj monden-ieftin ar emigra in State, presa ar exploda si toate televiziunile i-ar cauta exclusivitatea...

In egala masura, RECUNOSC, sunt revoltat pe mine pentru ca am pus bazele acestei lumi ! Cu multa vreme in urma, pe culoarele Antenei, George Pruteanu mi-a atras atentia ca e periculos ce fac , ca emisiunile mele in care apareau - pentru prima data pe atunci- asistentele tv, personajele bizare si lumea mondena, s-ar putea sa creeze imitatori... "Vor fi multi care vazand succesul acestor produse, le vor imita"... Pruteanu avea dreptate...Azi, sunt mahnit!", a scris Dan Negru pe pagina personală.

Citeşte şi: Jurnalista Corina Dragotescu va pleca definitiv în America

Mai multe