Dana Budeanu a comentat ţinuta de nuntă a lui Ilie Năstase: «Ilie nu greşeşte niciodată în alegerea ţinutelor lui»

18 iunie 2013 13:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui Brigitte Sfăt, după trei ani de relaţie. Cei doi şi-au unit detinele luni seara, la Timişoara, în prezenţa prietenilor şi apropiaţilor.

Designerul Dana Budeanu a comentat ţinutele alese de soţii Năstase pentru ziua cea mare. Aceasta a spus că Ilie a făcut cea mai potrivită alegere vestimentară şi că întotdeauna a fost un exemplu de stil pentru bărbaţi.

"Ilie nu greşeşte niciodată în alegerea ţinutelor lui. El este un bărbat foarte elegant şi întotdeauna e bine îmbrăcat. El mi-a scris şi prefaţa cărţii mele de stil pentru bărbaţi", a spus aceasta.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au devenit soţ şi soţie

Dana nu a fost la fel de impresionată şi de ţinuta lui Brigitte, însă a mărturisit că aceasta a arătat foarte bine în rochia pe care a ales-o.

"Brigitte a arătat impecabil, însă a fost un pic prea elegantă pentru momentul zilei în care a avut loc ceremonia. Nu pot spune că a greşit, dar mi se pare că a fost prea mult. Eu aş fi optat pentru altceva. Brigitte trebuia să aleagă o rochie mini sau midi, dar dacă ea aşa s-a simţit bine, asta e tot ce contează", a declarat designerul.

Mai multe