Dana Doroftei: «Soţul meu s-a supărat că l-am verificat» AUDIO

28 octombrie 2010 17:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Împreună pe scenă, în turnee, la petreceri, în concedii şi chiar şi de Sărbători, Corina Chiriac este, parcă, umbra compozitorului Nicolae Caragia.

Mai citeşte:

Corina Chiriac, amor secret cu partenerul de scenă? VIDEO

Click! a aflat că, în urmă cu doi ani, solista l-a îngrijit pe patul de spital pe partenerul ei, după un chef de pomină, episod confirmat chiar şi de Daniela Doroftei, soţia acestuia: „De Revelion am fost împreună la o petrecere, în afara Bucureştiului. Lui Nicolae i s-a făcut rău, aşa că l-am adus aici la spital, la Fundeni. Normal că a venit şi Corina, e cu noi şi la bine şi la greu. L-am îngrijit amândouă la spital, ea a făcut multe fapte bune, de când o cunosc", a povestit textiera, pentru Click!

Faptul că petrec atât de mult timp împreună a creat suspiciuni în cercul de prieteni ai cuplului Doroftei-Caragia, care au avertizat-o pe Daniela că între soţul ei şi Corina ar fi mai mult decât o simplă relaţie profesională.

Cum solista nu a avut nici un iubit în ultima vreme, acest fapt a întărit bănuielile textierei: „Nimeni nu credea că sunt doar prieteni, aşa că am verificat. Am avut eu metodele mele, iar el chiar s-a supărat pe mine, că nu mai făcusem niciodată aşa ceva. Ştia că nu-mi stă în caracter. Dar eu sunt tot timpul cu el şi cu Corina. Ea doarme acasă la noi şi mergem în vacanţe împreună", ne-a mai spus Daniela Doroftei. Pentru a-şi spăla imaginea, Corina Chiriac a afirmat că e dispusă chiar să renunţe la această colaborare muzicală.

Ascultă convorbirea dintre redactorul Click! şi Dana Doroftei

Mai citeşte:

Ţăndărică: "Corina nu era minoră şi eu nu eram virgin atunci"

Corina Chiriac, sex pe balcon cu Ţăndărică? «Trebuie să discut cu avocaţii»

Ţăndărică, iritat de reacţia Corinei Chiriac: «Vor apărea multe detalii nespuse din viaţa ei»

Corina Chiriac, furioasă: «Noi am ieşit pe un şantier şi ne-am tras-o?» VIDEO

Mai multe