Dana Marijuana: «M-am întors acasă pentru tata, să am grijă de el»

6 noiembrie 2013 20:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Dana Marijuana şi tatăl ei, Ion Coteanu, nu au avut o relaţie mereu perfectă, dar lucrurile par a se fi liniştit de ceva vreme şi mai ales acum că fosta cântăreaţă a născut o fetiţă.

Deşi tatăl Marijuanei l-a acuzat de multe ori pe soţul acesteia că e iresponsabil, artista a subliniat că ea s-a întors acasă pentru a avea grijă de tatăl ei, iar Sebastian şi-a asumat perfect rolul de viitor tată.

"Eu m-am întors acasă pentru tata. Altfel puteam să stau cu Sebastian. Special mă duc să am grijă de toţi. Sebastian o să aibă grijă, printre altele, şi de tata. Chiar dacă a dat în noi, nu ne-a deranjat, asta e. Sebastian a avut de ales or să fie liber, or să lupte pentru familia lui. A înţeles şi asta face. O să luptăm ca aceşti copii să aibă tot ce le trebuie şi zic că ne oprim aici", a declarat Dana pentru WOWbiz.ro

Sebastian a menţionat că are de muncă şi nu are probleme financiare cum s-a spus: "Am de muncă, am contracte până în mai, nu am nevoie de ajutor. Eu i-am cumpărat marfă ca să îl ajut, că nu avea vânzare".

Cât despre zvonurile că fetiţa născută miercuri ar putea avea probleme din cauza drogurilor consumate de Dana, aceasta a promis că va veni cu dovezi că nu e aşa: "O să vin cu actele, o să aduc dovezi că nu am intrat la spital din cauza stupefiantelor". 

Mai multe