Dana Războiu: «Fiul meu şi-a revenit după operaţia pe inimă!»

19 martie 2010 15:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Dana Războiu este, din nou, o mămică fericită. Timp de opt zile vedeta a stat alături de fiul ei Marc, de 6 luni, într-o clinică din Lintz unde micuţul a suferit o operaţie pe inimă. Zilele trecute cei doi s-au întors acasă.

Vedeta ştirilor Kanal D a trăit momente dramatice, în urmă cu doar 10 zile, când s-a văzut nevoită să-şi opereze băiatul, în vârstă de doar şase luni, pe cord.

Medicii au descoperit, de abia acum o lună, că Marc se născuse cu o malformaţie gravă la inimă, şi numai o intervenţie chirurgicală îi putea salva viaţa. Dana a stat împreună cu băiatul ei opt zile în clinica de la Lintz(Austria), unde micuţul a fost operat cu succes, ei revenind în ţară zilele trecute.

"Ne-am întors miercuri acasă. Din fericire, copilul meu se reface văzând cu ochii. Medicii i-au scos firele şi acum Marc se simte din ce în ce mai bine. A început să mănânce şi chiar să umble prin casă de-a buşilea. Lui îi place să meargă mai mult cu spatele", ne-a declarat glumind tânăra mămică, bucuroasă că a scăpat de acest calvar.

Dana şi-a luat concediu şi va sta cu băiatul ei trei săptămâni acasă.

"Nu i-am luat bonă. Stau eu cu el să-l supraveghez cum trebuie.Medicii de la Lintz mi-au spus că e bine să iau copilul acasă, pentru că se va reface mai repede decât la clinică", ne-a mărturisit ştirista, care va merge din două în două săptămâni la spital, în ţară, să-i facă micuţului ecografii.

Mai citeşte:

Dana Războiu: «Micuţul meu a fost curajos. Am învins!»

Dana Războiu: «Nu vreau ca fiul meu să fie operat pe inimă vinerea!»

Dana Războiu, în lacrimi la botezul fiului!

Mai multe