Dana Războiu: «Micuţul meu a fost curajos. Am învins!»

8 martie 2010 19:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Marc, fiul lor în vârsta de 6 luni, a fost operat pe inimă, la Viena. Operaţia a decurs fără probleme, iar bebeluşul se află acum la terapie intensivă.

Mai citeşte:

Dana Războiu: «Nu vreau ca fiul meu să fie operat pe inimă vinerea!»

Dana Războiu, în lacrimi la botezul fiului!

Dana Războiu a aflat cu stupoare, în urmă cu trei săptămâni, că fiul ei cel mic, Marc ( 6 luni), s-a născut cu o gravă malformaţie la inimă.

Disperată, ea şi soţul ei, Bogdan Enoiu, au bătut la uşa mai multor medici din străinătate, iar verdictul a fost devastator.

Doar o intervenţie chirurgicală le-ar fi salvat copilul. Cei doi soţi au ales o clinică din Austria, astfel că, ieri, Marc a fost operat cu succes.

"Noi ne-am mutat azi la terapie intensiva, Marc se recuperează bine, aşa după cum spun doctorii spitalului. A suportat bine operaţia. Ce a fost mai greu a trecut, a fost foarte curajos micuţul meu, iar cel mai important este că operaţia a fost reuşită şi fără complicaţii", a povestit ştirista, pentru Click! 

Dana Războiu a ştiut să-şi mascheze emoţiile faţă de telespectatori, prezentând jurnalul de seară al postului Kanal D, până pe data de 3 martie. Va lipsi de la pupitrul ştirilor cel puţin 3 săptămâni, timp în care se va ocupa de Marc.

"Sănătatea copilului meu este înainte de toate", ne- a mai declarat ea.

Mai multe