Dana Rogoz împlinişte opt ani de relaţie cu iubitul ei. Vezi cum va sărbători

20 mai 2012 21:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Dana Rogoz şi iubitul ei, Radu, vor împlini săptămâna viitoare opt ani de relaţie, eveniment pe care îl va sărbători în Valencia.

Ca în fiecare an, vedeta s-a hotărât să plece în această perioadă din ţară, pentru a petrece câteva zile alături de iubitul ei într-o atmosferă romantică.

Pentru a se convinge că destinaţia aleasă este una în care poate petrece câteva zile de vis alături de viitorul soţ, Dana  a cerut pe blogul personal ajutorul fanilor ei, cărora le-a cerut câteva păreri în ceea ce priveşte locaţiile turistice din Valencia.

"Săptămâna care vine plec pentru câteva zile la Valencia. Eu şi Radu împlinim 8 ani de relaţie şi avem deja o tradiţie în a ne face cadou o scurtă vacanţă cu ocazia zilei noastre, undeva în ţara sau străinatate. Anul trecut, dacă mai tineţi minte, am fost în aceeaşi perioadă la Roma. Aşadar, a fost careva la Valencia? Aveţi sfaturi de călătorie? Ce îmi recomandaţi pentru cele câteva zile petrecute acolo? Locuri de vizitat, restaurante, plajă", a scris ea pe pagina personală.

Citeşte şi:

Dana Rogoz şi Miranda Kerr folosesc acelaşi produs de înfrumuseţare

Dana Rogoz, despre propria căsătorie: «Nu va fi o "nuntă" din punctul multora de vedere, ci doar o "petrecere"»

Dana Rogoz nu vrea nuntă mondenă: «Nu o să chemăm camera la cununie»

Mai multe