Dana Rogoz şi-a planificat singură vacanţa la Paris

26 iunie 2010 14:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Muzee, cafenele, parcuri, oameni prietenoşi, toate acestea au impresionat-o plăcut pe Dana Rogoz astă-iarnă, când a filmat la Paris pentru serialul „State de România". Atât de mult i-a plăcut, încât şi-a propus să se întoarcă. De data aceasta, cu iubitul ei.

„Se poate spune că destinaţia de vacanţă din această vară am ales-o încă din iarnă. Voiam să-i arăt şi iubitului meu descoperirile mele făcute în oraşul de pe malul Senei. Am ajuns să iubesc Parisul. Voiam să-l redescopăr, mai ales că e, fără exagerare, un oraş deosebit de romantic", spune prezentatoarea emisiunii „De Suflet" de la Pro Tv Internaţional.

Şi-a programat totul, de la A la Z, cu mult timp înainte. Nu a apelat la agenţii de turism, ci şi-a organizat singură vacanţa.

O cursă cu bicicleta închiriată, la Paris, nu trebuie ratată

Spune că îi place să caute zboruri, cazări mai deosebite, locuri frumoase de vizitat, îşi face inclusiv rezervări la spectacole.

„Asta e plăcerea mea. Pot să spun că am ajuns la trei spectacole: unul de circ, muzicalul «Regele-leu» şi o piesă de teatru în care am avut marea bucurie de a o vedea în rolul principal pe Audrey Tautou, protagonista filmului «Amelie»", povesteşte Dana.

În zona Normandiei s-a putut bucura şi de mare, soare, plajă

Vacanţa ei a continuat în zona Normandiei, unde, în oraşul Deuville, actriţa şi iubitul ei au sărbătorit 6 ani de când sunt împreună.

Ultimele zile le-au petrecut pe Valea Loirei, unde au vizitat, de dimineaţa până seara, castelele din jur.

Oferte de vacanţă

*7 nopţi cazare cu mic dejun la hotel de 3*, transport cu avionul, tur panoramic de Paris, croazieră pe Sena, 560 euro/loc în cameră dublă (fără taxele de aeroport de 125 euro), www.paralela45.ro.

*Weekend la Paris, 3 nopţi cazare cu mic dejun inclus, transport cu avionul, 295 euro/persoană, www.turistik.ro.

Mai multe