Dana Săvuică: «Am fost o tocilară tâmpită»

25 martie 2011 11:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Copilăria şi adolescenţa Danei Săvuică a fost puternic influenţată de bunica sa, care i-a dat o educaţie foarte strictă.

Nici vorbă de ieşiri cu băieţi sau de un sărut nevinovat.

”Nu aveam voie să mă plimb cu băieţiid e mână, să intru în casa unui băiat, dar aveam voie să stau în faţa porţii sub ochii ei. N-aveam voie să mă sărut decât pe obraz, n-aveam voie afară, încât mi-era şi frică să întreb dacă am voie vreodată să fac aşa ceva”, a povestit Dana în emisiunea ”Distracţia pe vremea mea” de pe Antena 2.

Că i-a convenit sau nu, Dana n-a avut de ales şi s-a conformat total, ba mai mult decât atât, le-a respectat pănă şi în timpul facultăţii.

Eram o tocilară tâmpită! În anul doi de facultate, prietenul meu de atunci, viitorul soţ, pentru a mă vedea, a vorbit cu o colegă de-a mea. «Băi, te rog eu scoate-o pe fata aia din facultate, hai să ne ducem şi noi în Dorobanţi». Ea a venit la mine: «Hai mă să chiulim şi noi». Aveam un seminar de contabilitate. Eu nu am acceptat. Colega mea i-a convins pe toţi ceilalţi să plece de la seminar şi ca să nu rămân singură, pupăza şi profesoara, a trebuit să plec şi eu'', a relatat amuzată Dana Savuica.

Mai multe