Dana Săvuică: «Baschetbalistele de la CSM Târgovişte ar putea oricând să devină modele» - FOTO

20 februarie 2012 6:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Dana Săvuică a participat împreună cu baschetbalistele de la CSM Târgovişte la evenimentul de lansare a sistemului de antrenament «Quick Bodyform» în Piteşti.

În cadrul evenimentului a avut loc şi lansarea parfumului Challenge by Dana Săvuică, iar fetele de la echipa târgovişteană au fost vedetele sportive ale lansării.

Petrecându-şi întreaga adolescenţă în Târgovişte, Dana Savuică a mărturisit ca este o susţinătoare împătimită a echipei de baschet a oraşului.

„Târgoviştea este foarte aproape de sufletul meu şi sunt mândră că echipa de baschet a oraşului este considerată a fi cea mai bună din România! Aş fi prima membră a fan - clubului echipei! Nu numai că fetele sunt foarte bune jucătoare, dar sunt şi foarte frumoase! Multe dintre ele ar putea oricând să devină modele! Eu le-aş lua la agenţia mea!", a declarat Dana Săvuică.

La eveniment au mai participat şi Zoli Toth, Cici Rogojan & Co (trupa Sistem), Cristian Bostănescu (director Castel Film România), Catrinel Dănăiaţă (regizor), actorul Alin Panc, dar şi alte personalităţi din artă, sport şi medicină.

Mai multe