Dănciulescu joacă gratis!

20 noiembrie 2010 17:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Moţi s-a «dat» cu maşina lui Torje!

Dănciulescu: "Aud vorbe că nu mai pot la 33 de ani!"

N’Doye, salariu-şoc: 240.000 €/an!

După episodul Hercules Alicante, când spaniolii l-au dat afară fără să-l anunţe, Danciu s-a întors în ţară. Aici, a crezut că-şi găseşte liniştea, mai ales că ofertele pentru el curgeau.

Nou promovata din Târgu Mureş i-a pregătit un super contract, unde doar prima de instalare era de 150.000 de euro, iar atacantul acceptase. A intervenit însă Borcea şi, cu o seară înainte ca Dănciulescu să fie prezentat la FCM, l-a sunat şi l-a chemat înapoi „acasă".

A acceptat şi de aici a început drama. Odată unul dintre preferaţii „Fălcosului", acum antrenorul îl ţine mai mult rezervă, iar luni va apela la el, contra Brăneştiului, doar pentru că sunt mari probleme în atac: Niculae şi Ganea sunt suspendaţi, iar Andrei Cristea e accidentat.

În plus, atacantul e dezamăgit de Borcea pentru că acesta nu i-a dat până acum nici un ban din contract, deşi au trecut patru luni de când e la roş-albi, iar tot ce a primit au fost doar unele prime împărţite în vestiar după victoriile importante din acest sezon.

Până în prezent, datoria către jucător e de peste 40.000 de euro. Atacantul de 33 de ani e hotărât ca în iarnă să rupă legătura cu Dinamo şi să plece la o echipă unde poate evolua cât mai mult ca titular.

Vezi şi:

Dănciulescu, golul 188 în prima divizie

Lăcătuş: "Dănciulescu m-a cam ars pe unde m-a prins"

Dănciulescu vrea să plece!

Mai multe