Dani a mutat din parcare maşina lui Elan

27 mai 2011 15:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a făcut ieri, un popas de o oră, la matinalul lui Dani, de la Antena 1 , pentru a-şi promova cartea „Întreabă-mă orice". Însă, cum nu a parcat corect maşina, un superb Porsche Turbo, Dani, iubitul ei, i-a sărit în ajutor, fără să îi pese că maşina este de fapt a lui Elan.

Citeşte şi:

Oţil i-a făcut Mihaelei caricaturi pentru carte

Radu Banciu: «Mihaela Rădulescu este o analfabetă» - AUDIO

Mihaela Rădulescu a lăsat câteva zile Monaco pentru Bucureşti, precupată de lansarea noii sale cărţi „Întreabă-mă orice", Însă, după cum stau lucrurile, mai ales că a venit în ţară împreună cu fiul lor, Ayan, vedeta va locui în vila de la Snagov a fostului ei soţ Elan.

De altfel, acesta i-a şi dat pe mână, una dintre bijuteriile sale pe patru roţi, un Porsche Turbo, pentru a ajunge ieri dimineaţă, la matinalul postului Antenei 1.

Dani a ieşit din studiourile Antenei 1 şi s-a urcat la volanul Porsche-ului

Ea nu a parcat corect, aşa că Dani a ieşit în stradă cu cheile în mână şi a mutat maşina din loc, fază surprinsă de fotoreporterii Click! Mihaela şi Dani nu au plecat împreună, deşi se văd foarte rar.

El a ieşit primul din clădire şi s-a îndreptat spre apartamentul din Vitan, iar la scurtă vreme a apărut şi ea, cu un troler, dar şi cu câteva pungi cu mâncare, aduse de mama ei.

El a mutat bolidul câţiva metri mai încolo

Mihaela a demarat în trombă, ba chiar a avut câteva tentative de depăşiri ilegale, şi a mai oprit abia în curtea vilei din Snagov. Astăzi, de la orele 16.00, în cadrul Bookfest, de la Romexpo, Mihaela Rădulescu îşi lansează cartea „Întreabă-mă orice".

Vezi mai multe fotografii în Media Center!

Mai multe